Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Vi er importører for Engelske Finishing Brands. De har levert produkter og tilbehør til lakkering siden begynnelsen av 1900 tallet. DeVILBISS ble grunnlagt i 1888 av Dr.Allen Devilbiss. Den gang var det medisinsk forskning som gjorde han kjent. I 1907 gjorde Thomas Devilbiss forsøk med å videreutvikle utstyret til å brukes til forstøving av lakk. I en lang periode var Devilbiss en del av ITW konsernet ( Illinois Tool Works ). I dag er Devilbiss en del av Finishing Brands som består av Devilbiss, Binks og Ransburg. Finishing Brands er igjen en del av Carlisle

Vi har også i nesten 30 år vært agenter for Danske Ideal Engeneering AS. Ideal Engeneering AS er produsenter av forbehandlingsanlegg og anlegg for pulverlakkering. Vi er nå i en fase hvor Wagner Industrial Solution Scandinavia overtar som agent for Norge. Grunnen til dette er at Karl Stenstad som var en av grunnleggerene av CHEM-TEC AS. nå har tenkt til å trappe ned.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2022 CHEM-TEC AS

Logg inn